Kun jij in beeld vastleggen wat jou beweegt? Stuur dan tot en met 15 augustus jouw foto in en wie weet staat hij volgend jaar in de Groninger, Fryske of Drentse scheurkalender.

Tot en met 15 augustus 2021 kun je jouw mooiste foto weer insturen voor een kans op een plekje in de Groninger, Fryske of Drentse scheurkalender 2022. Wat beweegt jou? Wat gebeurt er in Noord-Nederland? En wat maakt jouw provincie zo speciaal? Laat het zien en stuur je foto hier in.

De scheurkalender en Noorderbreedte zijn partners. Op de achterkant van de kalenderblaadjes lees je fragmenten uit ons tijdschrift. Sinds 2018 brengen we daarnaast elke dag op onze website een andere scheurkalenderfoto – beurtelings uit Groningen, Friesland of Drenthe. Ook bespraken we afgelopen jaar scheurkalenderfoto’s met een Noorderlicht bekroond predicaat, hier te lezen.

We zijn blij met deze samenwerking! De kalender laat een beeldverhaal zien dat vaak iets heel anders is dan in de mainstream …

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €57,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.