Als lezer van Noorderbreedte krijg je korting op Into Nature, de mogelijkheid om een fotografie cursus te doen en kun je onder begeleiding van een gids wandelen door het Bargerveen. Meld je hier aan!

Into Nature is een route door het Drentse landschap langs werk van internationaal aansprekende kunstenaars. Dit jaar voert die door het Bargerveen bij Emmen, van 31 juli t/m 24 oktober.

Als lezer van Noorderbreedte krijg je 25 procent korting op je ticket met een kortingscode. Ook bieden we je in samenwerking met Into Nature de Foto Expeditie ‘Zoektocht naar de ultieme verbeelding’ aan, met fotografen Arjan Verschoor en Marieke Kijk in de Vegte. Verder kun je onder begeleiding van gidsen Rieja Raven en Erik Bloeming wandelen langs Into Nature.

Kortingscode ticket

Bestel hier online je entreetickets voor Into Nature. Als lezer van Noorderbreedte krijg je 25 procent korting. Gebruik de volgende kortingscode. Let op: alleen online geldig, dus niet bij de kassa.

Gebruik cod…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €57,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.