Log in en lees hier hoe je 10% korting ontvangt op kaartjes voor de voorstelling Under Wetter.

Sinds jaar en dag ligt de ijsbaan op het land van de familie Kingma. Terwijl de geest van Kingma senior nog rondwaart, zit dochter Afke in een spagaat. Houdt ze zich aan haar belofte om de baan te onderhouden, of verkoopt ze de grond om haar boerderij te redden? Haar zoon heeft recht op een toekomst en schaatsen kan toch bijna nooit meer. In Under Wetter wordt een dorp geconfronteerd met grote veranderingen. Als zelfs de toekomst van de ijsbaan op het spel staat, wordt het sommigen te veel. Dan slaat de natuur op hol. Brengt de ijsbaan hen weer net als vroeger samen?

In de nieuwe voorstelling van Tryater verbeelden acteurs, dansers, musici en figuranten het verhaal van de familie Kingma op de prachtige ijsbaan van Wergea en op Terschelling. Under Wetter is een ode aan de v…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €57,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.