Ik kan er niets aan doen, maar ik word wat lacherig van die zogenaamde controverse tussen Groningen/Assen en Leeuwarden over de netwerkstatus.

Ik kan er niets aan doen, maar ik word wat lacherig van die zogenaamde controverse tussen Groningen/Assen en Leeuwarden over de netwerkstatus.
Tussen het schrijven van deze column en het ter perse gaan van
Noorderbreedte zullen zich ongetwijfeld al weer spannende ontwikkelingen hebben voorgedaan in deze regionale tranentrekker (als Omrop Fryslân een ‘eigen’ soapserie wil produceren, dan is dit toch het onderwerp zou je denken), met in de hoofdrollen Marc Calon, Sicko Heldoorn, Jacques Wallage en Loekie van Maaren-Van Balen.
Dat komt misschien omdat ik nooit zoveel op heb gehad met de Regiovisie Groningen-Assen 2030. En dan heb ik het niet eens over de hoogdravende titel van deze drie jaar jonge papieren tijger. Nee, de handtekeningen onder de toekomstvisie van twee provincies en twaalf …

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €57,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.

Trefwoorden