In 2006 viert Noorderbreedte zijn dertigjarig bestaan, met onder meer de actie ‘Geef iemand gratis een jaar lang Noorderbreedte cadeau’.

In het jubileumjaar 2006 vestigen we de aandacht op het verheugende feit dat Noorderbreedte dertig jaar bestaat, met speciale uitgaven, aanbiedingen en andere extra’s. Op een paar van deze zaken willen we u vast attent maken.
In nummer 1, dat half februari uitkomt, zullen we beschrijven wat er inhoudelijk zoal is veranderd in de afgelopen dertig jaar. U kunt zich daar binnenkort ook zelf een beeld van vormen aan de hand van onze compleet vernieuwde website, die we in februari zullen lanceren. Verder kunt u in alle nummers van 2006 een literair verhaal van een bekende Nederlandse auteur verwachten.
Trouwe lezers van Noorderbreedte weten dat wij houden van vernieuwing maar ook gehecht zijn aan enkele tradities. Eén van onze goede gebruiken is dat u eenmaal in de vijf jaar een vriend, ke…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.

Trefwoorden