In 2006 viert Noorderbreedte zijn dertigjarig bestaan, met onder meer de actie ‘Geef iemand gratis een jaar lang Noorderbreedte cadeau’.

In het jubileumjaar 2006 vestigen we de aandacht op het verheugende feit dat Noorderbreedte dertig jaar bestaat, met speciale uitgaven, aanbiedingen en andere extra’s. Op een paar van deze zaken willen we u vast attent maken.
In nummer 1, dat half februari uitkomt, zullen we beschrijven wat er inhoudelijk zoal is veranderd in de afgelopen dertig jaar. U kunt zich daar binnenkort ook zelf een beeld van vormen aan de hand van onze compleet vernieuwde website, die we in februari zullen lanceren. Verder kunt u in alle nummers van 2006 een literair verhaal van een bekende Nederlandse auteur verwachten.
Trouwe lezers van Noorderbreedte weten dat wij houden van vernieuwing maar ook gehecht zijn aan enkele tradities. Eén van onze goede gebruiken is dat u eenmaal in de vijf jaar een vriend, kennis of familielid kunt verrassen met een gratis jaarabonnement op Noorderbreedte. Heel prettig voor ons is dat u precies weet wie zo´n leescadeau op prijs stelt: veel van de gelukkige ontvangers uit het verleden behoren nog steeds tot de achterban van Noorderbreedte. Bij het januari-februarinummer treft u een feestelijke cadeaubon aan om weg te geven, en een antwoordkaart om de nieuwe lezer van uw keuze bij ons aan te melden. Bij hem of haar valt dan tot eind 2006 elke twee maanden Noorderbreedte gratis op de mat. Weet u al iemand?
Over de andere activiteiten in het komende jaar leest u later meer. In dit nummer alvast een eerste jubileumaanbieding. Op pagina 41 treft u een bon aan waarmee twee personen voor de prijs van één entreebewijs de tentoonstelling Professor van Giffen en het geheim van de wierden in het Groninger Museum kunnen bezoeken.

Tot slot wensen redactie en bestuur van Noorderbreedte u een goed en interessant nieuw jaar.

Trefwoorden