Inhoud en vorm van Noorderbreedte worden? hoog gewaardeerd, blijkt uit het nieuwste lezersonderzoek.

De gemiddelde lezer is erg te spreken over de inhoud en vorm van Noorderbreedte, zo blijkt uit een onlangs gehouden enquête onder het lezerspubliek. Eén van de geënquêteerden liet weten: ‘Ik lees veel tijdschriften, met name voor mijn werk. Maar elke keer als ik Noorderbreedte lees, denk ik: hè, heerlijk!’
Bestuur en redactie vonden het hoog tijd om de mening van de lezers over Noorderbreedte weer eens te peilen. Uit de abonnementenadministratie werden 295 personen geselecteerd, die drie groepen abonnees vertegenwoordigen: trouwe lezers die Noorderbreedte al minimaal drie jaar ontvangen, ex-lezers en een groep cadeau-abonnees. Deze laatsten kregen ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van Noorderbreedte in 2006 een jaarabonnement cadeau van een Noorderbreedtelezer.
Eind november ontv…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.