Een tijdschrift dat er maatschappelijk toe doet en ook nog eens heel leesbaar, leuk en mooi is.

Beste lezer,

Noorderbreedte heeft een traditie hoog te houden als het om veranderen gaat. Als u al langer abonnee bent, weet u dat. Maar dit keer is er meer aan de hand. Een jaar lang hebben we nagedacht over hoe we Noorderbreedte toekomstbestendig kunnen maken. Want subsidiestromen nemen in volume af. En abonnees geven vaker dan vroeger aan niet meer aan het lezen toe te komen – hoe interessant ze Noorderbreedte ook vinden. Gelukkig melden zich elke week ook weer nieuwe lezers aan. Het aantal abonnees op peil houden, en veel liever nog verhogen, is voor Noorderbreedte per slot van rekening van levensbelang.
Naast de genoemde ontwikkelingen, die van buitenaf op Noorderbreedte inwerken, bestaat bij (hoofd)redactie en redactieraad constant de behoefte ons blad te verbeteren. Dit alles h…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.

Trefwoorden