Camping Emmen is een familiecamping bij uitstek en van alle gemakken voorzien. Zegt Camping Emmen over zichzelf, op de website. Verharde paden, goede verlichting, buitenzwembad, ligstoelen, zitjes, zonneweide, beachvolleybal.

Gezellig: 240 plaatsen en in het hoogseizoen 90 extra op de grote groenweide. Leuk: ‘Café/restaurant met terras en een aparte afhaalruimte ook voor feesten en partijen’.
Extra: de speciale éénoudercamping onder de slogan ‘Laten we gezellig bij elkaar gaan staan en bijna alles mag en niets moet’. Een en ander ruimschoots binnen de Rondweg, op een steenworp van het centrum. Camping Emmen heet niet voor niets ook stadscamping.
Aan de rand van het terrein is een veldje ingeruimd voor een handvol caravans die permanent worden bewoond. Ook in een paar andere ‘straatjes’ gebeurt het een enkele keer. Tien mensen, twintig mensen, wel kinderen, geen kinderen. De een staat er een jaar of wat, de ander een paar maanden. Het wisselt. De website zwijgt daarover.
Eigenlijk mag dat niet, wonen op de…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.