Onze bestuursleden, redactieleden en medewerkers kijken niet op een jaartje, zo leert de geschiedenis van 35 jaar Noorderbreedte. Handenvol mensen zijn 10, 20 jaar of zelfs meer aan Noorderbreedte verbonden. Uit lezersonderzoek weten we dat het bij u als abonnee niet anders is. Wie van het Noorden houdt, houdt van Noorderbreedte, en onze drie noordelijke provincies vormen een onuitputtelijke bron van verhalen, nieuws en inspiratie.

Grote kans dat u thuis een breed pakket Noorderbreedtes op de plank heeft staan – te mooi om weg te gooien. Bovendien is het heerlijk om zo nu en dan terug te kijken op de verstreken Noord-Nederlandse tijd. Weet u nog, de wichelroedes van Henk Pauw, Leeuwarden als de watertechnologiehoofdstad van Europa, de bevlogen imker uit Ter Wupping, de Maatschappij tot Exploitatie van het Onverdeelde Munnikeveen, het veldnamenproject De Taal van het landschap, de columns van Dirk Sijmons? Allemaal het herlezen waard! En wat dacht u van het feuilleton over de Blauwe Stad? De literaire serie ‘Een nacht in het Noorden’? De woonhuizen aan het eind van doodlopende wegen? De verhalen van Martin Bril? Het interview met Ton Broekhuis? Dit alles en nog veel meer was het afgelopen decennium in Noorderbreedt…

Trefwoorden