Geachte mevrouw Van der Goot,

Ik heb uw open brief met veel interesse en vooral met heel veel plezier gelezen. Mijn excuses dat de reactie een beetje lang op zich heeft laten wachten. Het winnen van maar liefst vier nieuwe contracten
door Arriva, met een contractwaarde van meer dan 2,5 miljard euro, nam veel van mijn vrije tijd in beslag. Druk, druk, druk, u kent het wel…
Op een prachtige, bijna poëtische wijze beschrijft u hoe u een treinreis beleeft. Mooi dat u onderkent dat Arriva het belang van betrokkenheid bij wat er in een regio gebeurt, hoog in het vaandel heeft. Op die wijze kunnen wij met onze dienstverlening een stukje extra toegevoegde waarde aan een gebied bieden. Wij denken ons daarmee ook van de concurrenten te kunnen onderscheiden. En last but not least ook hierdoor me…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts 43,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.

Trefwoorden