Ruim tien jaar geleden verscheen de eerste aflevering van Los Dorp in Noorderbreedte. Jongeren vertelden over het dorp waar ze opgroeiden en wat ze van de toekomst verwachtten. In Terug naar Los Dorp kijken we hoe het ze is vergaan.

Ruim tien jaar geleden verscheen de eerste aflevering van Los Dorp in Noorderbreedte. Jongeren vertelden over het dorp waar ze opgroeiden en wat ze van de toekomst verwachtten. In Terug naar Los Dorp kijken we hoe het ze is vergaan. Aflevering 5: Pim Siegers

Met veel schwung loodst Pim Siegers (27) mij door het Provinciehuis in Groningen. Een doolhof van gangen aan het Martinikerkhof. Hij werkte daar een aantal dagen in de week als fractiemedewerker voor de Socialistische Partij. Maar inmiddels is hij fractiemedewerker af. Sinds 1 februari werkt hij fulltime voor de partij als scholingsmedewerker. Een onverwachte carrièreswitch. Toen we elkaar tien jaar geleden voor het laatst spraken, in de stromende regen in zijn woonplaats Nieuwe Pekela, wilde hij journalist worden.

[caption id=”at…

Trefwoorden