Zes getalenteerde jonge designers duiken voor het designproject Made in Knoal in de spreekwoordelijke Groningse klei en het Drentse zand. Op basis van aardappel, hennep en saffraan maken zij nieuw werk in samenwerking met lokale Groningse en Drentse boeren. Wij stellen de designers en hun ideeën hier aan u voor. U kunt ze ook zelf gaan bekijken. Tot 11 oktober in Stadskanaal.

Zes getalenteerde jonge designers duiken voor het designproject Made in Knoal in de spreekwoordelijke Groningse klei en het Drentse zand. Op basis van aardappel, hennep en saffraan maken zij nieuw werk in samenwerking met lokale Groningse en Drentse boeren. Wij stellen de designers en hun ideeën aan u voor. U kunt ze ook zelf gaan bekijken. Tot 11 oktober in Stadskanaal.
Siem Lenders en Anne Pabon
‘Wij vormen samen een studio genaamd Studio Siem & Pabon. Beide zijn we afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven waar ook onze werkplek gevestigd is. We zijn heel verschillend van elkaar, Anne is voornamelijk geïnteresseerd in materiaal, techniek en het sociale aspect van design, terwijl Siem gefascineerd is door esthetiek, kleur en vorm. Deze twee werelden zorgen voor een goede sam…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €57,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.