Weleens een date gehad met een dichter? Op het Oranjewoud Festival kun je twee minuten lang een dichter als de jouwe beschouwen. Kies je voor Albertina Soepboer, Hayat Ezzeroili of durf je rapper Kuo Weh Ho te bellen? Noorderbreedte nodigt je uit in de telefooncel van Rent-a-writer.

Weleens een date gehad met een dichter? Op het Oranjewoud Festival kun je drie minuten lang een dichter als de jouwe beschouwen. Kies je voor Albertina Soepboer, Hayat Ezzeroili of durf je rapper Kuo Weh Ho te bellen? Noorderbreedte nodigt je uit in de telefooncel van Rent-a-writer.
Ongewone plekken
Noorderbreedte is partner van het Oranjewoud Festival, dat komend weekeinde in Oranjewoud bij Heerenveen voor de vijfde keer plaatsvindt. Het festival laat klassieke muziek op ongewone wijze op ongewone plekken horen en daar houden wij van Noorderbreedte wel van, ongewone plekken. Laat je verrassen in een tipi, of ga uit je dak bij de baroque-disco. Gewoon zin in een mooi concert? Dat kan ook. Remy van Kesteren, het Berlage Quartet, Noa Wildschut en Yoram Ish Hurwitz of Albert Bonnema geven …

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.