Zaailand, Leeuwarden, Nederland

Ontmoet de fotografen van In Vivo

‘De natuur van natuur’ staat centraal op de foto-expositie In Vivo in museum Belvédère in Heerenveen. In Zaailand Leeuwarden worden elf Nederlandse fotografen gepresenteerd die met een onderzoekende, inventariserende blik naar de natuur kijken. We zien het gevoel van schoonheid en drama dat het Nederlandse landschap bij hen oproept.

TEKST
Ineke Noordhoff

Elf Nederlandse fotografen tonen op de eerste verdieping van winkelcentrum Zaailand in Leeuwarden hun visie op onze natuurbeleving tijdens IN VIVO | extended, de ruim opgezette satellietexpositie van de 25e Noorderlicht Internationale Fotomanifestatie in museum Belvédère in Heerenveen. Zeven van deze fotografen zijn op zaterdag 25 augustus van 14 tot 18 uur persoonlijk aanwezig bij de tentoonstelling om u te woord te staan als u iets over hun werk wilt weten.

Aanwezig zijn:
Hans Bol
Bert Creyghton
Anouk Gielen
Luuk Huiskes
Roosmarijn Pallandt
Han Reeder
Misha de Ridder

U bent van harte welkom, ook als u gewoon alleen maar lekker rond wilt kijken. De toegang is gratis, Noorderlicht zorgt voor een hapje en een drankje.

zaterdag 25 augustus 2018 | van 14 tot 18 uur | gratis
Zaailand Leeuwarden (naast het Fries Museum)

Locatie: Zaailand, Leeuwarden, Nederland

Datum: 25 augustus 2018

Sluit je aan bij Noorderbreedte!
Laat u informeren en inspireren over alles wat mooi, bijzonder en in ontwikkeling is in het Noorden!
€42,50