De natuurgids over de Wadden van Crossbill Guides is een handzame complete en integrale gids die je laat houden van het landschap.

De nieuwe Crossbill Waddengids is er! Het is een prachtig en compleet reisboek met zowel aandacht voor de eilanden als de Waddenzee en het vaste land. Een boek dat je laat begrijpen waarom de Waddenzee het ‘Utrecht centraal’ is voor veel dieren. Een boek ook dat je met routes uitnodigt om er rond te lopen of fietsen zodat je de dieren en landschappen echt leert kennen.

Onder grote belangstelling van boswachters en natuurbeschermers presenteerde Dirk Hilbers op donderdag 21 februari zijn reisgids voor de Wadden. De dag erna viel hij al bij veel Noorderbreedte-lezers in de bus want die kregen in december al een voorpublicatie aangeboden met de mogelijkheid om erop in te tekenen.

Hilbers was trots en blij, maar schuwde niet de meest gestelde vraag op tafel te leggen: doe je er wel goed a…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.