In het laatste nummer deden wij een oproepje om oude Noorderbreedtes te recyclen. Lezer Trudie Labuschagne bleek dit al in de praktijk te brengen en het resultaat delen we graag met jullie.

Reken mee: 42 keer minstens 5 nummers per jaar die naar ruim 3.000 abonnees gaan. Dat zijn een heleboel Noorderbreedtes. We laten ons tijdschrift duurzaam drukken. We verpakken het niet langer in biofolie – voortschrijdend inzicht. Toch blijft het papier: slingerend door het huis, opgestapeld, netjes geordend in de kast of na het lezen bij het oud papier. 

‘Maar zo’n mooie uitgave als Noorderbreedte, die gooi je niet zo makkelijk weg’, horen we van veel lezers. Je kunt het tijdschrift doorgeven aan buren, vrienden of familieleden – daarmee vergroot je de lezerskring. Maar misschien houd je de Noorderbreedtes graag nog een tijdje onder handbereik. Tot je dan uiteindelijk toch ruimte wilt maken in je kast. Dan sta je voor de keus: wat doe je ermee?

Het goede nieuws is: behalve…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.