De middelste van mijn broer kreeg oorbellen. Dat is spannend en doet ook echt een beetje pijn. Stoere daad dus voor een kind van zeven. 

Jammer genoeg raakte één van de oorbellen kwijt, tijdens het klimmen in een boom. Nu moest het kleintje dus nog een keer een gaatje laten schieten. Mijn broer praatte zijn kind moed in en beloofde er ook één te nemen – en hij hield zijn belofte. 

Dus nu gaat mijn broer naar zijn keurige ambtenarenbaan met een glinsterende diamant in zijn oor. En dat is van grotere betekenis dan het misschien op het eerste gezicht lijkt.

De kinderen van mijn broer zijn alle drie eigenzinnig en speciaal. De middelste heeft iets wat de andere twee niet hebben: ‘Ik ben zoon én dochter’, zegt P. er zelf over. Mijn broertje en schoonzusje geven het alle r…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Maar om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd en geld. Wij hebben onze lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts 43,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je 5 keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.