Eén eiland, drie dagen, zes films. Een midweek en twee filmweekenden.

Het is de mooiste combinatie van cultuur en natuur, zes van de betere filmhuisfilms en de weidse landschappen van het Waddengebied. Samen met Podium Vlieland gaat Noorderbreedte in januari Naar het strand. We slenteren door het zand en ontdekken verhalen over vissers, paleontologen, strandtenthouders, zonaanbidders en vogelwachters.

De films variëren van een aangrijpend drama tot een overweldigende documentaire. Strandromantiek botst op het soms harde bestaan aan de kust in ontroerende verhalen vol prachtige landschapsbeelden. Uiteraard heeft Podium Vlieland het theater ‘coronaproof’ gemaakt. Gezondheid en veiligheid van de bezoekers staan altijd voorop. Podium Vlieland en tijdschrift Noorderbreedte bieden een aantrekkelijk arrangement voor deze filmweekenden en -midweken aan. Comf…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €57,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.