Op weg naar de brievenbus van vrienden van een project in Rome kwam ik John tegen. Hij was behangen met fotoapparatuur. We dronken wat op een terrasje en spraken met vrienden, met een groot leeftijdsverschil, die daar zaten.

Op weg naar de brievenbus van vrienden van een project in Rome kwam ik John tegen. Hij was behangen met fotoapparatuur. We dronken wat op een terrasje en spraken met vrienden, met een groot leeftijdsverschil, die daar zaten. Over ditjes en datjes en over Sneek, over werken in opdracht en vrij werk. John dronk witte wijn met Berenburgh en ik een koffie verkeerd.
In een restaurant in de provincie Groningen werd, tijdens een tentoonstelling van vrij werk van John, een menu geserveerd dat door hem was samengesteld. Met onze oudste vrienden, langste, hebben we daar gegeten. Ik heb menu Stoel gekozen en vond het heerlijk. Het was mooi van kleur, goed van compositie, verhouding en lay-out. Alleen de droge witte wijn met Berenburgh vond ik toen ook al vreemd.
Hannah komt eraan met het hondje. W…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.

Trefwoorden