Een duurzaam bedrijfsleven is volgens Anne Jan Zwart niet alleen voor hemzelf, maar ook voor het huidige ministerie van Economische Zaken een belangrijk item. Anne Jan Zwart trok deze conclusie onder andere naar aanleiding van de toespraak die staatssecretaris Van Gennip onlangs hield bij de opening van het Kenniscentrum Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. ‘Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet alleen moreel juist, het is ook de beste aanpak om continuïteit en winstgevendheid te garanderen’, sprak zij in dat kader. Zwart verwacht dat het ministerie van Economische Zaken de verschillende Kamers van Koophandel de komende jaren nadrukkelijk een rol gaat geven in de verduurzaming van het bedrijfsleven. De overheid zelf zal zich wat hem betreft met name ook op de bewustwording v…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts 43,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.