Nu uit: NB#2. Met daarin landschapspijn, gedwongen buurtbinding, Auke Hulst, zonneparken, klapeksters, bonte zandoogjes en nog veel meer. Kortom, een feest voor de geest!

Landschapspijn. Een interview met Jantien de Boer, journaliste en auteur van Landschapspijn. Over de toekomst van ons platteland. De doodse stilte op het land in het voorjaar doet fysiek pijn., zo vertelt De Boer in een interview. Lees ook op onze site het verslag van een bustocht door de Friese weilanden, met Jantien de Boer, Geert Mak en Theunis Piersma.
Annemarie Kok heeft helemaal geen zin om een minituintje in haar straat aan te leggen. ‘Verplichte buurtbinding is vragen om problemen’, schrijft ze naar aanleiding van haar essay Binding genoeg. In Noorderbreedte een toelichting van Kok zelf. Op onze site een…

Trefwoorden