Een onzichtbare wereld – onder de waterspiegel bevindt zich óók een landschap waarbij de vraag ‘van wie is het landschap’ (ons jaarthema) gesteld kan worden. Op deze onderwaterwereld richt de nieuwste Noorderbreedte zijn pijlen. Een verrassend gevuld nummer, want wel 59 pagina’s dik.

Het is inmiddels april en onze abonnees ontvangen binnenkort het nieuwste nummer van de Noorderbreedte met de titel: Vogelvrij onderwaterland, aandacht voor deze verborgen wereld is noodzakelijk. Het prachtige oppervlak van het waterlandschap schittert ons toe op onze bijzonder cover. Hieronder vast een klein inkijkje in de inhoud van dit nummer:

Noorderbreedte feliciteert fotograaf Harry Cock met het winnen van de Grote Culturele Prijs van Drenthe. Dit keer portretteert Noorderbreedte de fotograaf die al decennia lang te vinden is in ons blad.
Vaste prik: Adwin de Kluyver beschouwt voor Noorderbreedte Leeuwarden-Fryslân 2018. U leest het in Luchtspiegelingen.
Vanaf nu elke week: Mijn landschap. Joost de Ruiter trekt in het landschap mensen aan hun jas en vraagt hun wat zij daar …

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.